28 september 2010

Bokat och klart!

Man lever ju bara en gång, eller hur?

Hur ofta tror ni att detta kommer att hända igen?

Att Joe spelar i Stockholm!

Jag har älskar denna mans musik sedan andra plattan kom 1997 och jag har dem i bilen, perfekt när man är på det humöret....

Bokat biljetter och ser fram emot en underbar kväll!!

Han har en röst som är len som sammet men stark som rysk vodka. Hans tidigare album har sålt både guld och platina runt om i världen, men i Sverige är Joe ännu en välbevarad hemlighet för den svenska soul- och r’n’b-marknaden. Nu är det äntligen dags att avslöja hemligheten.

Joe är en sådan där artist som får folk med sig. Och då snackar vi inte bara publik. På New Man, en platta som nådde publiken 2008, hördes inga mindre än Nas, Game, Busta Rhymes, Trey Songz och många, många fler. Förra året kom albumet Signature, även det innehållandes en välbalanserad mix av nytt och gammalt, känt och ännu okänt. Den här vändan har Joe dessutom lekt med stråkar och blås för att addera än mer konturer till de balladiska låtarna.

Joe har tagit större delen av världen med storm och nitat fast sitt namn ordentligt på soulkartan i de allra flesta sammanhang. I Sverige har vi inte hört särskilt mycket av Joe än, men vänta bara. Det här är precis den souliga r’n’b som vi längtat efter länge. Missa inte Joe i oktober!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar