12 november 2010

Veckans organisation vecka 43 - PMU

Vecka 43 hade jag valt ut denna organisation.

PMU InterLife (Pingstmissionens Utvecklingssamarbete) är en av Sveriges större biståndsorganisationer och är de svenska pingstförsamlingarnas biståndsorgan. Organisationen arbetar tillsammans med församlingarna med över 260 projekt i cirka 60 länder.

Övergripande mål
PMU InterLife arbetar tillsammans med lokala partner med främst långsiktiga utvecklingsprojekt. Humanitära insatser genomförs också när naturkatastrofer, krig och konflikter drabbar fattiga människor.

PMU InterLifes övergripande mål är att medverka till att andelen fattiga enligt FN:s millenniemål halveras före år 2015. Detta sker genom att bygga kompetens och utveckla samarbetsorganisationer så att människor själva förmår att lyfta sig ur sin fattigdom. Därmed förändras människors livssituation.


Ta två minuter av din tid och titta på denna film

Enkelt att stödja, bara klicka på Stöd arbetet- Ge en gåva och välj vart du vill att ditt bidrag ska gå.

Efter att ha sett vad översvämningarna i Thailand gjort med städer och byar och vilket arbete som nu återstår för dem som är drabbade gör att jag vill att fler medmänniskor reagerar. Vi har det så himla bra i vårt land och att kunna hjälpa andra ger mig så mycket. Ge det en chans du också!

"Det handlar inte om att ge och ta - det handlar om att ge och få!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar