3 juni 2012

Besök i Icmeler

Igårkväll tog vi vår runda på stan och spelhallen hade han ju redan bestämt så det var första stoppet.
Jättemycket mysiga ställen på kvällen längs strandpromenaden och där hittade vi även en vattenpark (finns två i Marmaris) och en minigolfbana.

Väl hemma skulle Oliver promt kolla på en film som han sett fram emot att se, men klockan var mycket  så 30 minuter in i filmen somnade han. Får bli ett nytt försök ikväll.

Imorse packade vi väskan och tog en dolmus till Icmeler, kostar 2,5 tyr/person. Där kollade vi in byn, gick ut till båtarna på ena änden och la oss sen på stranden en stund. Oliver tyckte att det var kallt i vattnet så han doppade sig bara en gång. Sen skulle vi kolla in marknaden som från och med idag ska vara söndagar och onsdagar, men där stod det bara två tappra killar kvar när vi kom. Not so good market today, sa de och det kan jag hålla med om. Ett besök hos frisören hann vi också med, så nu är Oliver kortklippt igen. Vår frisör tog 15 tyr för en klippning och snyggt blev det.

På eftermiddagen var vi åter på hotellet och la oss vid poolen.
Idag har han åkt vattenrutschbana minsann, 1 1/2 timme tror jag det blev till slut innan de stängde dem.
Där träffade han en kompis som han fortsatte bada med och var alldeles iskall när vi gick upp så nu ligger han i badkaret och tinar upp sig med varmt vatten och musik ur sin Ipod.



1 kommentar: